Política de Privadesa (RGPD)


RESPONSABLE TRACTAMENT:

KAY PRODUCCIONS MULTIMEDIA, S.L. / B62055512 amb domicili a Avinguda del Dolors, 17. 08243 Manresa.


  • 902 260 265
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
FINALITAT

La nalitat de la creació, existència i manteniment és el tractament de les dades amb exclusius ns de de poder fer efectiu el nostre servei , i realitzar la facturació del mateix.

LEGITIMACIÓ

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de la prestació del servei entre el titular de la dada i el responsable del tractament i la informació personal es conservarà mentre es mantingui la prestació del mateix o durant el temps estrictament necessari per complir amb les obligacions legals.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la prestació del servei o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

DESTINATARIS

Mentre duri el tractament de les dades de l'interessa KAY PRODUCCIONS MULTIMEDIA, S.L. no cedirà les dades a tercers, llevat que hi hagi obligació legal.

En els supòsits que, per a la realització de tractaments de tipus administratiu, scal, comptable i / o comercial, es compti amb els serveis de tercers, es formalitzarà degudament el preceptiu contracte d'encarregat de tractament, amb la nalitat de garantir la seguretat i condencialitat de les dades de l'interessat davant de tercers.

DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal, així com a sol•licitar-ne la recticació de les inexactes o, si escau, sol·licitar la supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaries per a la nalitat que van ser lliurades, així com retirar el consentiment atorgat. També pot exercir el seu dret a la limitació del tractament, de manera que les seves dades no seran suprimides però el tractament de les mateixes estarà subjecte a limitacions.

Els exercicis de portabilitat i automatització de decisions no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractament de les mateixes.


  • 902 260 265
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.